Головна Новини Продукти

Domekt R 200 VSO C8 - нова вдосконалена вентиляційна установка поповнює асортимент DOMEKT

Domekt R 200 VSO C8 - нова вдосконалена вентиляційна установка поповнює асортимент DOMEKT

Domekt R 200 VSO C8 - нова вдосконалена вентиляційна установка поповнює асортимент DOMEKT

Продукти

04.12.2023

KOMFOVENT випускає абсолютно нову вентиляційну установку - Domekt R 200 VSO C8 для зовнішньої установки, яка пропонує унікальні переваги та універсальність.

Ця установка призначена для підтримки оптимального мікроклімату в приміщенні, не займаючи внутрішнього простору. Domekt R 200 VSO C8 працює тихо, ефективно і створена з урахуванням простоти використання та обслуговування. Вже інтегровані аксесуари та зовнішній монтаж створюють багато корисних переваг:

✔ Не займає цінний внутрішній простір

✔ Вентиляційна установка працює безшумно завдяки вбудованим шумоглушникам, мінімізуючи рівень шуму в приміщенні

✔ Подвійний корпус з ізоляцією з мінеральної вати, що додатково забезпечує мінімальний рівень шуму ззовні

✔ Вбудовані заслонки повністю закриваються, коли установка не працює

✔ Легкий доступ і відсутність необхідності розбирання для обслуговування

✔ Вбудована регулююча заслонка дозволяє регулювати об'єм витяжного повітря

Зручні рішення

Після того, як Domekt R 200 VSO C8 піднято на місце, її легко під'єднати до системи повітропроводів всередині приміщення і підготувати до роботи. Ця вентиляційна установка має зручну зону обслуговування шириною 750 мм і легкодоступні фільтри через окремий отвір. Крім того, якщо установку розмістити в передній частині квартири з виходом на палубу, обслуговування можна проводити без присутності власника.

Перевірена технологія

Domekt R 200 VSO C8 використовує роторний рекуператор з максимальним повітряним потоком 213 м3/год і тепловою ефективністю рекуперації тепла 81% навіть при дуже низьких зовнішніх температурах. Вона підтримує ці параметри, ідеально підтримуючи оптимальний мікроклімат у приміщенні та регенеруючи вологість у холодну погоду. І все це при тихому режимі роботи (36 дБ(А)).

Розширене керування системою

Domekt R 200 VSO C8 використовує інтелектуальну систему керування C8 з точними та простими у використанні функціями. Вона дозволяє користувачеві керувати економічними та тижневими програмами, а також відстежувати показники рекуперації тепла та енергоспоживання.

Продукти