Головна Новини Продукти

Ефективна, тиха та непомітна на вашій кухні: нова вентиляційна установка Domekt R 200 V C8

Ефективна, тиха та непомітна на вашій кухні: нова вентиляційна установка Domekt R 200 V C8

Ефективна, тиха та непомітна на вашій кухні: нова вентиляційна установка Domekt R 200 V C8

Продукти

05.10.2024

Те, як ми створюємо та організовуємо наше оточення, має великий вплив на наше повсякденне життя. Продуманий дім – це місце, де естетика, комфорт і функціональність сходяться, щоб створити ідеальний житловий простір.

Новий Domekt R 200 V C8 є невід'ємним рішенням цієї філософії. Запатентований корпус наступного покоління, доступна інтеграція кухонної витяжки та ефективні компоненти роблять Domekt R 200 V C8 дійсно видатним.

KOMFOVENT розробив цю ергономічну побутову вентиляційну установку, яка вписується в простір кухонної шафи, зберігаючи цінну житлову площу без шкоди для внутрішньої естетики. Встановлений над плитою, цей RVU також може бути обладнаний кухонною витяжкою для комбінованого відведення повітря з кухні та вентиляції всього будинку. Обидва синхронізовані для безперебійного керування.

Domekt R 200 V C8 інтегрується в стандартну кухонну шафу і накривається меблевою дошкою, не впливаючи на дизайн інтер’єру. Він компактний і легкий, з низькими тепловими втратами завдяки новому корпусу. Пристрій ідеально підходить для невеликих квартир і квартир-студій площею до 100 квадратних метрів. Пристрій доступний зі стандартним електричним повітронагрівачем PTC потужністю 0,5 кВт або як Domekt R 200 V C8 E1 з електричним повітронагрівачем 1 кВт.

Основні особливості Domekt R 200 V C8:

▪️ Конденсаційний роторний теплообмінник ефективно рекуперує тепло при низьких температурах і регенерує вологість взимку для оптимального мікроклімату в приміщенні;
▪️ Компактний розмір – лише 325 мм у глибину, що означає бездоганну інтеграцію в стандартну кухонну шафу;
▪️ Легкість – всього 39 кг ваги спрощує процес монтажу;
▪️ Безпечна та довговічна робота з вбудованим електронагрівачем PTC;
▪️ Низьке споживання електроенергії завдяки ефективним ЕС-вентиляторам і низькому SPI 0,29 Вт/м³/год;
▪️ Низький робочий шум 38 дБ для тихої повсякденної роботи.

Система керування Smart C8

У Domekt R 200 V C8 і Domekt R 200 V C8 E1 використовується інтелектуальна система управління C8 з орієнтованими на точність і простими у використанні функціями. Це дозволяє користувачеві контролювати економічні та тижневі програми, а також контролювати відображення рекуперації тепла та енергоспоживання.Система має чотири заводські стандартні режими та чотири спеціальні режими з такими функціями, як контроль якості повітря, контроль температурного балансу, вільне охолодження, робота за потребою та багато іншого. DOMEKT RVU можна підключити до Інтернету та керувати ними за допомогою програми KOMFOVENT Control, яка доступна в Google Play, App Store та Huawei Gallery.

Domekt R 200 V C8 доступна до вибору у програмі підбору DOMEKT.

Продукти