Головна Новини Продукти

Verso CF 2000 F - представляємо інноваційну вентиляційну установку

Verso CF 2000 F - представляємо інноваційну вентиляційну установку

Verso CF 2000 F - представляємо інноваційну вентиляційну установку

Продукти

26.12.2023

Verso CF 2000 F - це новий плоский агрегат з протитечійним пластинчастим теплообмінником і системою керування C5, який ідеально доповнює існуючий модельний ряд агрегатів, займаючи місце між Verso CF 1500 F і Verso CF 2500 F. Verso CF 2000 F C5 має унікальні конструктивні рішення, які оптимізують розмір агрегату без шкоди для його продуктивності.

Цей агрегат монтується на стелі, що дозволяє ефективно використовувати площу приміщення. В установці використовуються ефективні та безшумні ЕС-вентилятори. Під час випробувань, проведених на відстані 3 метрів, рівень шуму був виміряний лише на рівні 45 дБА, отже, він відповідає гігієнічним нормам і підходить для освітніх та навчальних закладів або громадських будівель. Висока ефективність рекуперації (>80%) забезпечує економію енергії, тому установка ідеально підходить навіть для будівель з найвищим класом енергоефективності А++.

Блок можна замовити з вбудованим електричним нагрівачем та іншими аксесуарами: канальними водяними або DX нагрівачами/охолоджувачами, моторизованими заслінками та шумоглушниками.

Блок Verso CF 2000 F C5 буде доступний у програмі підбору VERSO вже наступного тижня, де ви зможете дізнатися більше про його функції та технічні характеристики.

Основні моменти Verso CF 2000 F C5:

✔ Інтегрована інтелектуальна система керування C5;
✔ Номінальний потік повітря відповідно до Ecodesign (ErP) 2018 - 1995 м³/год;
✔ Висота установки всього 480 мм;
✔ Вага: 235 кг;
✔ Тиха робота, лише 45 дБА на відстані 3 м;
✔ Широкий вибір аксесуарів.

Verso CF 2000 F C5 надає чудові можливості для ефективної, економічно вигідної та тихої вентиляції великих комерційних приміщень.

Продукти