Головна Новини Продукти

Представляємо оновлену Domekt CF 700 V C6M

Представляємо оновлену Domekt CF 700 V C6M

Представляємо оновлену Domekt CF 700 V C6M

Продукти

04.12.2023

В останні дні року ми раді представити Domekt CF 700 V C6M, нашу останню оновлену та вдосконалену вентиляційну установку 2022 року.

Останнє доповнення до серії DOMEKT має збільшений потік повітря, покращену систему керування, більш ергономічний дизайн для більш приємного користування та вищу здатність до фільтрації. Установка може використовуватися в різних сферах застосування, включаючи просторі житлові будинки, школи, невеликі об'єкти, роздрібні магазини та подібні комерційні приміщення площею до 300 квадратних метрів.

Припливно-витяжна установка з'явиться в програмі підбору з наступним оновленням.

Зміни дизайну

Для покращення ергономічних властивостей установки були розроблені вбудовані замки, які не виступають за межі дверцят, а також нові замки та ручки, які полегшують відкривання та зменшують кількість теплових мостів. Крім того, вентиляційна установка має більш точно зведені кути дверей і рельєфний логотип.

Завдяки оновленому корпусу буде досягнута краща герметичність і менша кількість теплових мостів, що сприятиме підвищенню енергоефективності.

Модернізована система керування

Завдяки оновленій системі керування користувацький досвід буде ще більше покращено за рахунок забезпечення вищого рівня комфорту. Удосконалено функцію CAV у режимі реального часу з підвищеною точністю вимірювання повітряного потоку, а бажана температура підтримується з більшою точністю. Крім того, знижено енергоспоживання, а підключення до мережі стало швидким і безпечним. Підключення припливно-витяжної установки до Інтернету дозволяє керувати нею через мобільний додаток KOMFOVENT Control для смартфонів Android, Apple і Huawei.

Продукти