Головна Новини Оновлення компанії

Вентиляційні установки VERSO Pro та Pro2 HVAC отримали гігієнічний сертифікат VDI 6022-1

Вентиляційні установки VERSO Pro та Pro2 HVAC отримали гігієнічний сертифікат VDI 6022-1

Вентиляційні установки VERSO Pro та Pro2 HVAC отримали гігієнічний сертифікат VDI 6022-1

Оновлення компанії

10.09.2024

Серії модульних припливно-витяжних установок VERSO Pro та VERSO Pro2 пропонують широкий спектр рішень для вентиляції громадських та комерційних приміщень, таких як навчальні будівлі, виробничі та адміністративні будівлі або спортивні арени. Припливно-витяжні установки серій VERSO Pro та Pro2 відомі своєю безпечною, чистою та ефективною конструкцією, і тепер можуть поставлятися відповідно до гігієнічних вимог VDI 6022-1.

Вищезазначена сертифікація дозволяє нам розширити можливості використання припливно-витяжних установок VERSO Pro та VERSO Pro2 для об'єктів харчового виробництва та інших сфер з вимогами щодо дотримання гігієнічних норм.

Цей сертифікат ґрунтується на вимогах суворих гігієнічних стандартів систем примусової вентиляції, які гарантують, що випробувані пристрої відповідають точно заданим умовам охорони здоров'я та безпеки для забезпечення оптимальної якості повітря.

Виконання цих вимог гарантує, що повітря, оброблене вентиляційними установками VERSO, не містить патогенних спор або шкідливих речовин протягом усього терміну служби вентиляційної системи. Конструкції в повітряному потоці та інших частинах припливно-витяжних установок ергономічні, безпечні без виступаючих кріплень і гострих країв. Крім того, герметичні поверхні легко чистяться і стійкі до використання схвалених дезінфікуючих засобів і методів очищення.

Сертифікований корпус припливно-витяжних установок VERSO Pro і Pro2 виготовлений з матеріалів, стійких до корозії і механічних пошкоджень, при цьому матеріали, що використовуються в повітрозабірній частині установки, нешкідливі для здоров'я. Умови VDI 6022-1 поширюються і на систему керування, особливо на її здатність осушувати поверхні в секціях припливного повітря до необхідного рівня після вимкнення зволоження.

Дотримання цих рекомендацій гарантує, що система примусової вентиляції була ретельно спроектована, виготовлена та встановлена та створює гігієнічне середовище, яке захищає здоров'я мешканців у провітрюваних приміщеннях. Модульні припливно-витяжні установки VERSO Pro та Pro2 забезпечують тривалу надійну, енергоефективну роботу та є важливою частиною підтримки оптимального мікроклімату в приміщенні.