Головна Новини Продукти

Увага, нове покоління вентиляційних установок для будинку серії RHP з вбудованим тепловим насосом.

Увага, нове покоління вентиляційних установок для будинку серії RHP з вбудованим тепловим насосом.

Увага, нове покоління вентиляційних установок для будинку серії RHP з вбудованим тепловим насосом.

Продукти

14.10.2024

Припливно-витяжні установки KOMFOVENT RHP створюють атмосферу, придатну для комфортного повсякденного життя. Вони забезпечують свіже повітря в приміщенні з відновленням вологості, а завдяки вбудованому тепловому насосу – ефективне охолодження та нагрівання повітря протягом усього року.

RHP 450 V C5 та RHP 700 V C5 - це новітні рішення в асортименті RHP Standard, розроблені для приватних будинків.

Повний контроль клімату в приміщенні

Інтегрований тепловий насос і сорбційно-ентальпійний ротаційний теплообмінник працюють у поєднанні для досягнення максимальної ефективності з двоступеневою рекуперацією тепла та охолодження. Інверторний двороторний компресор розширює можливості установки, дозволяючи нагрівати повітря в приміщенні навіть при температурі зовнішнього повітря до -23 °C та охоложувати повітря в спекотні літні дні.

Крім того, блоки RHP забезпечують ефективну вентиляцію приміщень. Відновлення вологості за допомогою технології ентальпії забезпечує мінімальне споживання енергії та зниження витрат на охолодження.

Екологічно чисті

Щоб узгодити міжнародні зусилля зі зменшення впливу холодоагентів на зміну клімату, обидва нові блоки RHP використовують екологічно чистий холодоагент нового покоління з наднизьким GWP (потенціалом глобального потепління) 4.

Рішення для будь-якої ситуації

Оскільки блоки RHP мають вбудований тепловий насос, вони ідеально підходять для відремонтованих та історичних будівель, оскільки вони не створюють зовнішнього візуального впливу чи шуму. Встановлення та технічне обслуговування спрощені, не потребують спеціаліста з охолодження, що робить їх економічно ефективним рішенням порівняно з індивідуальними системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Повний контроль

Завдяки регульованій потужності нагріву та охолодження, широкому діапазону робочих температур та «Plug & Play» блоки RHP забезпечують надійне використання з довговічністю та ефективністю. Інтегрована система контролю керує всіма процесами клімату в приміщенні за допомогою точних налаштувань і різних режимів роботи через WEB-сервер, панель керування або систему управління будівлею (BMS).

Характеристики RHP 450 V C5:

▪️ Максимальний потік повітря 450 м³/год
▪️ Теплова потужність 2,02 кВт
▪️ Потужність охолодження 1,95кВт
▪️ COP (коефіцієнт ефективності) 4,05

Характеристики RHP 700 V C5:

▪️ Максимальний потік повітря 751 м³/год
▪️ Теплова потужність 2,98 кВт
▪️ Потужність охолодження 3,13 кВт
▪️ COP (коефіцієнт ефективності) 5,57

RHP 450 V C5 буде доступний для замовлення з 28 жовтня, а RHP 700 V C5 вже можна замовляти !

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ ВЕКОН» офіційний дистриб’ютор бренду Komfovent в Україні запрошує до співпраці проєктні та проєктно-монтажні компанії по системам вентиляції з усіх куточків нашої незламної України 🇺🇦

Продукти